selamat malam

hai, berjumpa lagi kita di hari yang sama cuma waktu je yang berbeza.. huhuhu, skrang ni dah dekat kul 9.30mlm. dr pagi lagi kami kat sini.. coz nak buat dokumentari. time aku curi2 buka blog ni,,member2 group tgh cari berita psl tantawi. aku dah tak larat sgt nih.. rasa cam nk tdo jer, tapi bila aku tgk semangat member segroup, aku jadi bertenaga balik.. chayok, chayok..

Leave a comment »

selamat pagi kengkawan

hari ni merupakan hari cuti, tapi kami kena datang jgk tuk buat editing dokumentari. tak dapat la aku tdo puas2..huhuhu. kesempatan ni aku nak ucapkan tahniah kat member2 journalist sempena kelahiran baby sulung mereka.. wah, mantap btul.aku tumpang bangga.

Leave a comment »

selamat tengahari semua

hari ini baru aku berkesempatan menjenguk blok ni. begitu banyak assigment yang kena buat. kengkadang tension jgk tapi bila aku kenang balik pengorbanan orang tua di kampung, hatiku kembali bersemangat untuk meneruskan impian ini.

Leave a comment »

ni la krew2 yg pegi konvo tantawi…

ni la krew2 yg pegi kt mjlis konvo 2...time ni merupakan hari yang kedua kat sana..

Leave a comment »

hi.. ni i ngan ipah kat konvo sheikh tantawi

Leave a comment »

selamat petang

hari ini merupakan hari yang penuh dengan kekalutan. nak tau sesuatu tak??….tggu tau

Leave a comment »

selamat pagi semua…..

ni merupakan hari kedua i menulis kat blog ni.walaupun hari ni hari cuti tapi kitorang kena dtg jgk kt kampus tuk buat voice over tv production.masa ni i curi2 wat kat makmal komunikasi. 

Leave a comment »